lauantaina, elokuuta 25, 2007

Kesän viimeinen turnaus

Kesän viimeinen kaksipäiväinen turnaus käynnistyi Hämeenlinnassa. Öinen sade oli tehnyt kentästä liukkaan kengille ja tösähtelevän pallolle. Varsinkin aamun ensimmäinen peli mentiin aika varovaisella tyylillä, mutta se ei Bremenin tahtia haitannut.

Kenttien naapurissa sijaitseva Ahveniston moottorirata antoi omat "äänimerkkinsä" olemassaolostaan, mutta kentällä jylläsivät muut hevosvoimat. Meno oli tuttua jo kesän muista turnauksista. Bremen latoi maaleja ja vastustaja ihmetteli. Maalilukujen laskussakaan ei enää pysynyt perässä. HJS sai taipua ensimmäisessä pelissä 11-0 - tai jotain.

Sunnuntaina jatketaan vielä kolmella pelillä. Toivottavasti Joonankin pääsee paremmin mukaan. Vastoinkäymisiä oli ihan riittämiin, jonka johdosta peli ja liike oli vaisua. Koko viikko on ollut vähän "päähän potkimista", ihan kirjaimellisesti kun viikon harjoituksissa "muulinpotku" tuli suoraan takaraivoon. Muutama minuutti ja nilkka "tökkäsi". Hetkeä myöhemmin kyynärpää tömähti selälleen kaatuessa. Turnauksessa iski nyt muut kiusat. Jalkapalloilu ei ole aina yhtä juhlaa, vaikka voitto tulisi 11-0.

( Oheisessa kuvassa muuten vihreä ei hyökkää, vaikka niin voisi luulla. Punainen Bremen siinä ahdistelee taas vastustajan maalia. )

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: