tiistaina, helmikuuta 28, 2006

Kehityksen kynnyksellä?

Tein tänään Kobra Teamin jäillä viisi maalia. Luulin että kehitystä on tapahtunut, mutta niin vaan pudotettiin maan pinnalle. Mustien maalivahti oli kuulemma huonossa vireessä. Sama syy taisi olla yhdellä kesävuorollakin. Silloin osuin jopa kuudesti.

Näinhän se menee myös junnujen parissa. Aina pitäisi olla mieli avoin ja jättää ennakkoasenteet kotiin. Kehitystä tapahtuu joka päivä ja sen portaan voi nousta kuka tahansa. Helposti voi käydä niin, että suorituksen "pistemäärään" ja "puhtauteen" vaikuttaa aikaisemmin saavutettu arvo - status muiden silmissä. Vähättelyyn ei tämän perusteella pitäisi sortua.

Asiat pitäisi kohdata avoimin mielin. Varsinkin lasten parissa kehitys laukkaa välillä sellaista kyytiä ettei sitä aina edes usko. Taito viipyilee jossain piilossa aikansa - lymyilee - kunnes eräänä päivänä se hiipii jäseniin ja pään sisään. Kehitys tulla tupsahtaa maailmaan kovalla ryminällä. Uusi elämä pitää olla valmis kohtaamaan, huomata se ja antaa sille arvo. Nousu uudelle kehityksen portaalle on yksi urheilun suurista ihmeistä.

Ei kommentteja: