perjantaina, helmikuuta 24, 2006

Sadas postaus

Curling-kulta meni ohi ja olo on muutenkin aika vetämättömissä. Vatsatauti on vienyt voimat ja lauantain luisteluretki jää kyllä tekemättä. Ehkä alkavan talviloman aikana löytää kateissa olevan säkenen näihin ohjauspuuhiin loppukaudeksi.

Onhan se selvää kun lajina on jääkiekko, niin pelitilanteet voivat vaihtua. Välillä syöttöpeli sujuu ja homma toimii, mutta voi tulla tilanne ettei syöttö enää löydäkään lapaan. Ei aikaakaan ja on pakko siirtyä taklauspeliin. Jotain on tehtävä että joukkue herätetään pelaamaan. Erätauon jälkeen palataan uusin, paremmin eväin ja suunnataan kohti voittoa. Tätä on jääkiekko. Saa nähdä miten Suomen käy illan ottelussa.

Pojilla näyttää virtaa riittävän. Viihtyvät hyvin lähikentällä pelaamassa. Nyt riittää valoa ja jää on hyvin hoidettu. Kävin yhdeksältä pistämässä pelit seis ja hakemassa Joonan kotiin. - "Miksei me asuta kympissä? sain kuulla kysymyksen. - "Olisi lyhyempi matka kentälle". "Siksi kun asutaan kakkosessa", vastasin ja jatkettiin pitkää taivalta kympistä kohti kaukaista kakkosta.

Ei kommentteja: