keskiviikkona, helmikuuta 01, 2006

Kiireinen kiekkoilta

Tiistai alkoi "lupaavasti" pukukopissa. Ensin huomasin pesuvehkeitä unohtuneen. Se suihkusta pelin jälkeen. Seuraava havainto oli, että juomapullo jäi autoon. Puolet varusteista oli jo puettu. Hakumatkan jälkeen takista hajosi vetoketju, joka jäi jumiin kiinni asentoon. Sukeltamalla pääsin lopulta pinteestä.

Enkä oli parempi kokea takaiskut jo kopin puolella. Kaukalossa peli sujui tänään iloisesti ja iskin hattutempun. Puolessa välissä peliä sattui erikoinen tapaus kun toiselta maalivahdilta irtosi ristikko. Pieni huoltotauko ja homma oli karsittu narulla kuntoon.

Harjoitusten jälkeen kamat kotiin ja suoraan paikallispelin tunnelmiin Hakametsään. Väkeä riitti, jäähyjä jaeltiin paljon ja osansa sai myös Raipe, joka lämpeni - mutta oli muuten kentän paras. Suivaantunut fanikatsomo käytti tapauksen jälkeen arveluttavaa, ainakin lasten korville sopimatonta haistattelua. Fanit voisivat jättää tuomarit ja vastustajan rauhaan ja keskittyä enemmän omiensa kannustamiseen. Siinä pelin tärkeimmät tapahtumat.

Keskiviikkona jatketaan poikien harjoitusten merkeissä ja katsotaan millaista peli on kun kaksi poikaa pelaa yhdellä mailalla...

Ei kommentteja: