sunnuntaina, helmikuuta 19, 2006

Sininen kaatoi valkoisen

Paikallispelissä sininen kaatoi valkoisen kovan väännön jälkeen. Yleensä pelipaidan värit ovat päinvastaiset, varsinkin harjoituksissa, joten poikia oli outo katsella kentällä.

Säkenet käytti kaiken energiansa päivän ensimmäiseen peliin tehden seitsemän maalia. Toiseen peliin ei riittävää puhtia saatu päälle lainkaan, vaan tällä kertaa oli taivuttava Lieskojen edessä.

Säkeneiltä puuttui kaksi tärkeää lenkkiä kokoonpanosta ja yhden miehen maila hajosi ensimmäisessä pelissä. Lainamaila saatiin käyttöön, mutta ymmärrettävästi pelituntuma katosi.

Nähtävästi mailoja hajoilee jo tämän ikäisiltä pelitilanteissa. Huhupuheet kertovat myös toisesta irronneesta lavasta. Tämä tapaus tosin sattui voimalämärissä kotijäillä.

Sarjan kaikki pelit saatiin siis pelattua. Ryhmän joukkueilla on mennyt pelit todella hienosti ja tasaisesti. Nyt kun paikallispeli kääntyi näinpäin, se tasoitti tilannetta ja kummallekin joukkueelle tuli 11 voittoa 17 ottelusta. Myös tehdyt maalit olivat 68 vs 67. Tämä tekee siis neljä tehtyä maalia ottelua kohti. Aika hyvin siis verkkoja on heiluteltu.

Se tilastoista. Tärkeintä on ollut jääkiekon parissa vietetyt mukavat tuokiot. Näistä sanoista huolimatta kausi on kesken. Ohjelmassa on vielä kaksi turnausta ja harjoituksethan jatkuvat aina huhtikuulle asti.

( photo by JSS c 2006 : "Sininen kaatoi valkoisen" - pojat vain pelleilevät, ei hätää... )

Ei kommentteja: