lauantaina, helmikuuta 18, 2006

Yhdellä kädellä

- Vein yhdellä kädellä kiekkoa ja toisella pidin vastustajaa! Siinä innokkaan pikkumiehen kommentit kopista lähtiessä. Mukava katsella kun joku on innostunut tekemisistään. Jos saisi kaikki aina yhtä hyvään vireeseen, meno olisi aika mahtavaa.

Nyt muistin, että samainen poika vetäisi harjoituksissa kiekon yli sivupleksin. Ja kertoi siitä ohjaajalle, niinkuin pitääkin. Sitten voi arvata muistinko hakea sen kiekon harjoitusten jälkeen? Ehkä se on siellä vielä sunnuntaina kun pelataan viimeiset sarjapelit.

Viho viimeinen otteluista on eräällä tavalla kiihkeä "paikalliskoitos", onhan vastakkain harjoitusryhmämme kaksi joukkuetta. Säkenet - joista olen vastuussa - sekä Lieskat joille voi vaan toivotella tsemppiä tiukkaan peliin. Huomenna selostus ottelusta ja miten siinä sitten kävikään.

Tämä ilta alkoi curlingilla - tuolla siivoojien lempiurheilulla - jatkuen saunalla ja venyttelyllä. Jatkossa Torino - joka muuten tarkoittaa pientä härkää - hallitsee iltaa, sillä onhan ohjelmassa vielä mäkihyppyä ja huipennuksena Suomi kohtaa Tsekin jääkiekossa. Kääntääkseni tämän kirjoituksen eräällä tavalla alkuun - toivotaan että Česká Republika on tänään vietävissä yhdellä kädellä.

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Suomi voitti 4-2 ja Jere Lehtinen tosiaan teki 2-1 maalin yhdellä kädellä.