torstaina, helmikuuta 02, 2006

Sykettä pelissä

Kauppi 19:30, -9 astetta, kevyttä pakkaslunta, kylmä tuuli pohjoisesta. Takana 1 tunti ja 30 minuuttia hiihtoa SM-laduilla. Varsinaiset kisat peruutettiin muutama viikko sitten pakkasen takia, mutta erinomaiset reitit jäivät. Niillä on hyvä hiihtää.

Sykemittari näytti keskiarvoksi 135. Lähes koko matka pysyttiin sykealueella, joten vauhti oli sopiva. Isoimmissa nousuissa mentiin 160 pintaan. Alkulenkillä mittari ei toiminut, mutta pääsi vauhtiin heti kun hiki tavoitti lähettimen anturit. Ne olisi pitänyt kastella ennen lähtöä, mutta unohdin tällä kertaa.

Tietojeni mukaan Kirvesrintojen valmentajalla Kari Makkosella - legendaarinen Patapaita #22 - oli myös sykemittari käytössä tiistain liigan paikallispelissä. Sunnuntain Aamulehdestä voimme lukea aiheesta lisää ja mitä lukemia saatiin.

Sunnuntaina on myös poikien oma paikalliskoitos. Suoritan silloin saman testin ja katson millä sykkeillä valmentaja on junnujen peleissä mukana. Mikä on pelin rytmi ja mitä tapahtuu. Vertailu liigasykkeisiin ja tarina blogissa sunnuntaina.

Ei kommentteja: