torstaina, helmikuuta 09, 2006

Kuin Bambi liukkaalla jäällä...

Keskiviikon ulkoharjoitukset vietiin läpi pakkasen nipistellessä poskipäitä ja sormia. Sää oli karsinut väkeä, mutta tekemistä keksittiin silti. Ainakin tilaa oli luistella, pallo liikkui vinhasti ja kuuma mehu maistui.

Ulkona toimiminen asettaa omat vaatimuksensa pukeutumiselle ja varusteille. Pojallakin on käytössä kaksi kypärää, uudempi hallikäyttöön, ja vanha isommaksi säädetty ulkojäille. Siihen mahtuu sisähuppu alle.

Yhden kypärän käyttöä helpottaisi jonkinlainen käsisäätö, jollaisia on esim. pyöräilykypärissä. Nyt tarvitaan työkaluja kypärän sovittamiseen. Istuvuus on kuitenkin tärkeä asia. Meilläkin on kolme lasta, jotka käyvät luistelemassa, vaihtelevasti hallissa ja ulkona. Toimiva käsisäätö helpottaisi tilannetta.

Niin... kaukaloon loikatessani oli käydä vanhanaikaisesti. Viime hetkellä huomasin että terissä oli vielä suojat päällä. Alkutalvesta tuli tätäkin sisääntuloa kokeiltua omalla pelivuorolla. Onneksi ei ollut isoa joukkoa nauramassa. Siinä sitä katseltiin maailmaa kuin Bambi liukkaalla jäällä. Ketarat levällään.

Ei kommentteja: