lauantaina, helmikuuta 11, 2006

Olympialaiset

Olympialaiset polkaistiin käyntiin hienoilla avajaisilla. Tiedossa on paljon ajankäytön puntarointia. Jääkiekkoa pitää nähdä ja siinä sivussa hiihtoa ja naisten taitoluistelua. Kaikkeen ei aika kuitenkaan riitä, jostain on luovuttava.

Kuten tänäänkin, oli jätettävä poikien harjoitukset väliin samaan aikaan järjestetyn teatteriesityksen takia. Oivallinen tuotos - tämä Alivuokralainen - ja suosittelen lämpimästi jos kiinnostaa.

Väliin jääneet harjoitukset kuitattiin pojan kanssa heti illalla, kun lähikentällä otettiin matsia - isät vastaan pojat. Tasaista oli vääntö ja maaleja tehtiin paljon. Kentän valot oli taas pimeänä. Maanantaina pitää ottaa taas yhteyttä puistoyksikköön. Jo kolmannen kerran tänä talvena. Luulisi valojen yhden talven toimivan häiriöittä. Nyt pimeitä jaksoja on kuulemma ollut enemmänkin, ja ihan satunnaisesti. Kummallista.

Pääsin kokeilemaan uutta mailaani ja ensi tuntuma oli hyvä. Keveys on se avainsana. Ja kuten monet muutkin ovat todenneet, pieni kovuus ja kiekon "pomppuherkkyys" varsinkin syötön vastaanotossa on aistittavissa. Siihen varmasti tottuu, kuten myös aavistuksen muuttuneeseen lapamalliin. Mukava ensikosketus.

Ei kommentteja: