tiistaina, tammikuuta 24, 2012

1000

Kaukaloblogin tuhannes julkaistu postaus on tässä. Seitsemäs vuosi on nyt menossa ja elokuussa 2005 - kun julkaisin ensimmäiset rivit - ei tullut mitenkään mieleen, että tekstiä syntyisi vielä vuonna 2012. Näin nyt vain pääsi käymään.

Urheilun parissa puhutaan että toistot tekevät mestarin ja että 10 000 toistoa rittää siihen. Paljon on siis edessä, mutta jos totta puhutaan niin kymppitonni jää rikkomatta.

Sen sijaan voin jatkaa urheiluilmiöiden havainnointia ympärilläni ja katsoa kasvaako näissä joukkueissa tuon maagisen rajan rikkojia. Tuleeko kenestäkään mestaria, onkin jo toinen juttu.

Huomasin myös, että ensimmäiseen viiteensataan kirjoitukseen meni aikaa kaksi vuotta. Seuraavat kestikin jo neljä ja puoli. Kirjoitusvauhti on siis hiipunut vuosien mittaan, mutta tämän vuoden alku on tuonut taas uutta potkua tähän toimintaan. Ja kun jalka on kaasulla, niin mitäpä sitä nostelemaan. Antaa mennä vaan.

Kiitos kaikille lukijoille näiden vuosien varrella. Pidetään pelit pyörimässä niin kaukalossa, saleissa kuin nurmikentilläkin.

Kaukaloblogi - jo vuodesta 2005.

Ei kommentteja: