torstaina, tammikuuta 26, 2012

Tapparasta voittaja?

Vedonvälittäjä arvostelut analysoivat eri medioissa joukkueiden tekemisiä ja yrittävät antaa vihjeitä seuraavan kierroksen tulokselliseen pelaamiseen. Näitä spekulointiin perustuvia juttuja löytyy niin jalkapallon, jääkiekon, kuin muidenkin lajien parista. Niiden tarkoitus on tukea nettiveikkauspalstoja ja saada kassa kilisemään.

Katsotaanpa miltä kuulostaisi tosielämään sijoittuva juttu jääkiekon D-poikien, eli 13-vuotiaiden aluesarjasta. Veikkausvinkit ja muut spekulaatiot sen pohjalta. Ja näin se menee:

Tappara Forum ylsi viime kierroksen ottelussaan niukkaan voittoon Nokia Pyrystä ja johtaa nyt aluesarjaa. Edellinen kohtaaminen saman joukkueen kanssa päättyi selvään voitoon Nokialla. Onko siis vire hieman laskussa? Tilanne voi olla vaikeasti analysoitavissa. 
Tulevalla kierroksella Forum kohtaa Tehon, joka on aloittanut sarjan nimensä mukaan tehokkaasti. Onko tässä nyt tasapelin paikka, vai lähteekö Tapparan peli kulkemaan nousujohteisesti? Paljon riippuu siitä, löytääkö vaikkapa Make maalijyvän ja lähteekö Joonan lämäri siniviivalta tarpeeksi matalana? Onko Lassi liekeissä?
Eri vedonlyöntitahot luottavat kuitenkin Tapparan vahvuuteen ja kertoimet ovat sen mukaisia. Ennen kaikkea tasainen puolustuspää ja maalivahtipelin onnistuminen takaavat hyvät lähtökohdat peliin. Pitänee myös muistaa, että nyt pelataan Forumin kotiluolassa, jonka kosteus ja tunkkainen ominaistuoksu vie vastustajilta pelihaluja. 
Teho on latonut sarjassa eniten maaleja, mutta Tappara johtaa sarja - tosin yhden ottelun muita enemmän pelanneena. Kotijoukkue silti lähtee hienoisena ennakkosuosikkina peliin. Veikkausriviin varmaa haettaessa on syytä kiinnittää katseet myös kierroksen muihin otteluihin. Onhan Tappara jo kaksi tasapeliä pelannut, eli onko syytä varmistaa tämä kohde? Varmaa tästä ei riviin pysty hakemaan. 
Tulossa on siis tiukka kamppailu ja valmennuspuolella oltiin tyytyväisiä Nokian pelin tasaiseen vahvuuteen. Sitä halutaan lisää. Pientä heilahtelua voi tuoda myös viime hetken poisjäännit ja loukkaantumiset. Muutaman avainpelaajan puuttuminen voi pistää valmennuksen miettimään uusia keinoja. 
Veikkausriviin lähtökohtaisesti ykkönen ja sille varmistus tasapelistä. Voittajavedossa satsaaminen Tehoon ei suurilla kertoimilla jyllää, joten yllätysmonentin hakeminen jää tästä kohteesta pois. Kyseessä on tämä kierroksen tiukin koitos ja spekulointi saa jatkua. Peliin on aikaa kaksi päivää, joten viime hetken vinkit ovat paikallaan. Jäädään siis odottelemaan niitä.

Sponsored Post

Ei kommentteja: