keskiviikkona, tammikuuta 18, 2006

8 vee

Lähimmän sääaseman tiedot kertovat tuntia ennen harjoitusajankohtaa lämpötilaksi -16 astetta ja tuulen nopeudeksi 5,0 m/s. Ulkojäät peruutettiin jo edeltä käsin odotetun purevan kelin takia, ja niinhän siinä kävi kuin uumoiltiin. Näillä keleillä hallit ovat rautaa, joten lauantaina jatketaan Sentterissä.

Pojan kanssa lauantain jäät jätetään väliin, koska synttärivieraita tulee matkan takaa. Seuraava startti on siis sunnuntaina Lempäälässä klo 9.30. Tiedossa aikainen herätys pelireissulle. Tammikuun kovin vastus ja nyt näytetään mitä osataan.

Niin... tänään on se virallinen päivä. Onnittelut Joona, 8 v!

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Kiitos Joonan puolesta! Parinkymmenen asteen pakkasia on vielä tiedossa viikonlopun, joten eiköhän ensi viikolla taas päästä ulkokaukaloonkin.

Itsellä on kokemus hiihtolenkistä 23 asteen pakkasessa. Pukeutuminen on oma lukunsa tällä kelillä. Vauhti on myös syytä sovittaa melko rauhalliseksi, niin että hengitys nenän kautta onnistuu. En suosittele kokemattomille.

Kuten en myöskään työmatkapyöräilyä 25 asteen pakkasessa. Jonain talvena tuli tätäkin kokeiltua. Nishikin maastopyörä toimi kyllä moitteetta. Kylmätallissa olleen pyörän ketjut vaan oli alkumatkasta suhteellisen jäykkää tavaraa :-)