sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Kypärää hakemassa

Lauantaina vedettiin vähän rauhallisemmat harjoitukset, koska ajankohta oli myöhäinen ja seuraavana aamupäivänä ohjelmassa kahdet pelit. Jäällä oli tilaa hulppeasti puolikkaan ryhmän kanssa kun kimppalaisia ei sitten näkynytkään.

Kopissa huomasin ottaneeni mukaan pojan kypärän sijasta oman ristikkopottani - ovat nääs molemmat valkoisia ja merkiltään samoja. Kotimatka on lyhyt joten siitä selvittiin kunnialla, mutta vauhdilla mentiin. Onneksi ei sattunut sunnuntain peleissä.

Sunnuntaina nimittäin oltiin isäntinä, joten tekemistä riitti muutenkin. Lähinnä välilaitojen kasaaminen ja purku, sekä tuomarin, kellottajan ja kirjanpitäjän tehtävät. Tuttua hommaa joten hyvinhän niistä porukalla selvittiin.

Pelit meni mainiosti ja molemmissa oltiin kyllä niskan päällä, vaikka ensimmäiseen kamppailuun vastustaja tekikin ne voittomaalit. Mukava havaita että peli kulkee iloisesti ja taas saatiin yksi uusi maalintekijä. Jopa kahdella maalilla, mutta se toinen tuli juuri vihellyksen jälkeen ja jäi hyväksymättä.

Illalla ei ollut omaa kiekkovuoroa, joten ohjelmassa oli äänestyskierros ja reilun tunnin hiihtolenkki sen päälle Kaupin SM-laduilla. Kisat ovat viikon päästä ja lunta näytti olevan riittävästi. Presidenttikisassa voittajaa ei saatu ja ne koitokset jatkuvat parin viikon päästä. Katsotaan kumpi vie voiton tällä kertaa. Tasatyönnöllä mennään niidenkin kisojen loppu.

Ei kommentteja: