tiistaina, maaliskuuta 28, 2006

Hakametsä

Liigassa jatketaan tasaisesti - voitot ovat 2-2 - ja seuraava kohtaaminen on torstaina Hakametsässä. Samaan aikaan junnupojat aloittavat oman turnauksensa viereisessä hallissa. Sinne siis jouduttiin, vaikka ykköshalli oli meille varattu. Kolmoshallista siirrytään NoPy-pelin jälkeen isomman areenan puolelle katsomaan miten voitto otetaan.

Kuvassa viilettää Tapparan liigajoukkueen kakkosvalmentaja Kari Makkonen paidassaan numero 22. Vuosi on 1990 ja paikkana samainen Hakametsä. Silloin pelattiin divarisarjan ottelua Koovee - Ässät. Toisen erän jälkeen tilanne oli 1-10. Lopputulos on hämärän peitossa, mutta varmasti eroa saatiin vielä lisää kolmannessa erässä.

Photo by JSS c 1990/2006: "Hetkeä myöhemmin Makkosen syöttö lähtee maalille, josta kiekon toimittaa maaliin nro 26 Frolikov... häilyvä muistikuva... "