sunnuntaina, maaliskuuta 26, 2006

Turnauskevät käyntiin

Lempäälässä pelattiin lauantaina vaikuttavaa kiekkoa kaikissa peleissä. Aamupäivä aloitettiin 5-0 voitoilla molemmilla kentillä. Oli hauska kuunnella kuulutuksen kautta miten maaliluvuissa "kisailtiin" ja mentiin vuorotahtiin. Kun toisella kentällä tehtiin maali, toinen tuli heti perässä. Pienen tauon jälkeen jatkettiin muutama peli tasaisemmin ottein, kunnes jäätiin ruokatauolle odottelemaan pareja iltapäivän loppukoitoksiin.

Ennakkoon tavoiteltu loppu-ottelupaikka jäi kummallakin joukkueella kiinni vain yhdestä maalista. Säkenien kopissa tilannetta jännitettiin loppuun asti ja kun Ilves voitti viimeisen vastustajansa 7-0, jouduttiin tällä kertaa tyytymään pronssiotteluun. Lopputulos 6-0 olisi kantanut finaaliin asti.

Otettiin siis omien joukkueiden kesken tiukka vääntö. Aika loppui kesken ja Säkenet ei saanut konettaan täysin käyntiin, joten Lieskat otti hienon voiton maalein 3-2. Pelin jälkeen jaettiin mitalit ja karkkipussit. Monella pojalla oli kotiin viemisinä myös arpajaispalkintoja, pienoismailoja, jääkiekkopalapelejä ja muita voittoja.

Pitkästä jääkiekkokaudesta huolimatta osanotto oli runsas, järjestelyt toimivat ja kivaa näytti olevan kaikilla. Halli on kylmä, mutta se takaa hyvän laadun jäälle. Turnaus oli sopiva harjoitus kauden lopputurnaukseen. Petro Canada Cup käynnistyy torstaina.

Ja jälleen kerran esitellyssä kaksi joukkueen pelaajaa:
------
Lassi...

Toinen joukkueen kehittyneimmistä tällä kaudella. Pelisilmä ja mailan käsittely on toiminut jo syksyllä, mutta talven mittaan luisteluun on tullut huimaa parannusta. Harjoituksissa on vahvasti myös näkynyt halu kehittyä luistelussa ja ohjaajan silmin on aina miellyttävä katsoa tuollaista intoa.

Jokainen pelejä seurannut ei ole voinut olla huomaamatta kuka on pahoissa paikoissa puolustuksen varma lukko ja tilanteiden purkaja. Talvella alkoi hyökkäyspäässäkin tapahtua. Luottopelaaja. Yksi kolmen koplasta joita on vaikea saada pysymään vaihtopenkillä. Aina liikkeessä... ( ne muut ovat Topi ja Joona S )

------
Tony...

Omaa joukkueen ehkä kovimman maalivainun. Jostain syystä ajautuu/menee/joutuu tilanteisiin joissa pääsee verkkoja heiluttelemaan. Ja nehän heiluu. Myös syötöt löytävät tiensä maalin edustalle tarkasti. Loistava peliasenne... ja jokaisessa pelissä.

Poika jolla on palava halu päästä kentälle pelaamaan. Sanaakaan ei tarvitse sanoa, kunhan vain katsoo edessään pelikentälle odottavan poikajoukon kasvoja. Innokkaimmin loistavat silmät pääsevät usein kentälle ensimmäiseen vaihtoon. Oma tapansa palautua harjoituksissa: selällään jäällä maaten.

-----

Torstaina alkavan Cupin ensimmäiset ottelut oli tarkoitus pelata illalla Hakametsän isossa hallissa. Samaan aikaan jatkavat Tappara ja Ässät ottelusarjaansa, joten muutoksia tulee tapahtumaan aikatauluihin. Tuskin liigaa jatketaan kakkoshallissa, vaikka meille se kyllä sopisi, jos vielä saataisiin yleisötkin vaihdettua...

Säkenet - Nopy Reds ja Lieskat - Nopy Blacks ! Katsojia 5450... Tappara kiittää!

Ei kommentteja: