sunnuntaina, maaliskuuta 05, 2006

Kun sai niin halvalla...

Loman loppupäivät vietettiin länsirannikon kiekkohuumassa. Liigakierrokseen haettiin tuntumaa Isomäen jäähallista ja omaan peliin Joonan ja Mikan kanssa Koivulan kaukalosta. Jää ja olosuhteet olivat hyvät pelailuun ja harjoituksille - valaistus kunnossa ja sää hyvä. Ainoa miinus oli lukossa olevat pukukopit.

Olosuhteet näyttävät olevan kunnossa, mutta missä ovat harrastajat? Kaukalo loistaa tyhjyyttään, niin täällä kuin kotipuolessakin. Joskus takavuosina höntsääjiä riitti iltaisin sankoin joukoin. Tänä päivänä muut aktiviteetit ovat vieneet harrastajat. Kiinnostavatko salibandy, tietokoneet ja konsolipelit enemmän kuin liikkuminen ulkona?

Lauantaina eksyin urheiluliikkeen loppuunmyyntiin. Kaikki tavara oli tarjolla 85% alennuksella. Laukkuun osui ainakin: kahdet jalkapallokengät, maalivahdin hanskat ja housut, kahdet luistimen nauhat, rannesuojat, kahdet urheiluhousut, rullaluistinsuojat, irtolapa... niin ja se itse laukkukin tuli ostettua. Tarpeellista tavaraa... ja kun sai niin halvalla.

Sunnuntaina käydään vielä pulkkamäessä, jos löydetään pulkat mummon varastosta. Iltamyöhään olisi vielä oma jäävuoro kotimaisemissa. Se on ohjelmassa jos kotimatkalle päästään riittävän ajoissa. Ainakin työpaikalle pitäisi aamulla itsensä kuskata - sillä loma loppuu aina - ennemmin tai myöhemmin.

( photo by JSS c 2006 : "Isonmäen legendaarinen seisomakatsomo pimeässä ja pitkällä valotuksella kuvattuna. Ottelun alkuun viisi minuuttia" )

Ei kommentteja: