sunnuntaina, maaliskuuta 19, 2006

Sunnuntai-iltapäivä

Harjoitukset vedettiin poikkeuksellisesti sunnuntaina ja kaukana kotikulmilta. Aika ja paikka oli karsinut puolet pojista pois, mutta hyvät treenit vietiin läpi. Tesomalla on asialliset tilat ja jää, joten olosuhteet mitä parhaimmat. Luultavasti viimeiset viikonlopun harjoitukset tällä kaudella.

Vasemmassa päädyssä vedin kahdella ympyräkentällä potkukiekkopelejä, oikeassa päädyssä tehtiin luisteluharjoituksia ja keskellä kiekon kuljetusta, temppuilua ja laukauksia. Lopuksi pelattiin ringettepeli koko kentällä. Meno oli liukasta, sillä ringette pitää vauhdin yllä - verrattuna normaaliin kiekkopeliin - koska renkaan hallinta on helpompaa ja vauhti säilyy paremmin kuin kiekkoa kuljettaessa. Samalla luisteluasento on ihanteellinen - pää pystyssä - kun ei tarvitse aina katsella sinne lavan suuntaan kiekkoa hallitakseen.

Joukkue-esittelyssä on ehditty puoleen väliin kun nostetaan taas pari poikaa esiin:
------
Jeremi...

Lopputalven muutamassa pelissä pistin merkille miten poika oli kentän paras. Energiaa ja yritystä puhkui kuin pienestä kylästä. Melkoista hinkua on löytynyt lopputalvesta myös maalin suulle. Mallikkaista jalkatorjunnoista näkee, että kotijäillä on harjoiteltu isomman veljen kanssa.

Rystypurkujen erikoismies, jonka taidon osasi jo viime kaudella ryhmästä parhaiten. Tällä kaudella tullut uusia osaamisen alueita mukaan. Positiivinen yllättäjä. Haluaisi peleissä olla jokaisessa vaihdossa mukana, ainakin omista puheistaan päätellen. Tästä pojasta kuullaan vielä.
------
Topi...

Tässä joukkueessa riittää loputtomasti poikia, jotka voi pistää maalille tai kentälle ja kaikki hoituu. Pelaaja joka parhaana päivänään on loistava. Luistelee, kuljettaa ja ampuu tarkasti. Kunnostautunut tällä kaudella maalillakin hyvällä menestyksellä.

Joukkueen valokuvauksellisin tyyppi kaukalossa. Aina kun kamera on ollut mukana, jostain syystä toiseksi eniten kuvia on tullut Topista ( eniten omasta Joonasta ). Jostain syystä nämä kaksi hakeutuvat kentällä väljille vesille ja kulkevat omia polkuaan, joten heitä on helppo poimia kuvaan.

Todellinen jämäkkä kiekkoilija, joka myös tällä hetkellä näyttää siltä. Etummaiset hampaat ovat vaihdossa ja antavat hyvän hymyn loppukauteen. Oman tiensä kulkija, herkkävireinen taituri joka huippuunsa viritettynä yltää mihin tahansa.
------
Harjoitusviikko jatkuu keskiviikkona ulkojäillä - ehkä viimeistä kertaa. Talvi näyttää yhä pitävän otettaan, lunta tuiskuttaa ja pakkaset jatkuvat poikkeuksellisen kauan. Kotijäille ja lumille vielä vähän lisäaikaa.

Ei kommentteja: