tiistaina, elokuuta 15, 2006

Keilailun pariin

Ensimmäistä kouluviikkoa käydään ja harjoituksiin oli saapunut joukko levottomia poikia. Keskittymisen sijaan turha nahinointi pyrki esiin. Koulujen alkaminen tätä varmaan poiki.

Päästiin kuitenkin tekemään illan harjoituksia. Sopivan kosteassa ja raikkaassa säässä otettiin juoksua, askelluksia ja käännöksiä. Polvia ylös ja taakse, ristiaskelin ja sivuttain, käännöksin ja takaperin. Lopussa alkoi jo kulkea. Siirryttiin pitämään juomatauko.

Tehtiin seuraavaksi vähän vaikeampi syöttö- ja maalilaukausharjoitus. Syöttö kaverille sopivasti maalille, haltuunotto ja laukaus. Harjoitus tehtiin vaihtaen välillä syöttöpuolta ja näin saatiin molemmille jaloille laukauksia.

Kun mielenkiinto lopahti - eli nahinointi lisääntyi - siirryttiin tauon kautta loppupelin pariin. Ilman maalivahtia ja vain suoraan syötöstä hyväksytty maali. Näin jatkettiin harjoitustuokion viimeiset kaksikymmentä minuuttia.

Loppuvenyttelyn aikana osa joukosta häröili pusikkoon ja Tomi löysi sieltä keilapallon!? Joukon rahdatessa palloa kentälle jäi paikalle osunut hiiriparka jonkun jalkojen alle. Kohta osa porukasta ihmetteli tajunsa menettänyttä hiirtä, toiset taas kiehtovaa keilapalloa.

Hiiri varmaan tokeni kunhan joukko hajaantui. Tomi uhkasi viedä keilapallon kotiin. Saa nähdä menetettiinkö hyvä vahvistus keilaradoille? Pojan isä oli kyllä sitä mieltä, että keilapallo saa tulla mukana, mutta nahkaisen perässä juostaan jatkossakin. Sitä minäkin toivon.

Ei kommentteja: