maanantaina, elokuuta 21, 2006

Viikon voitto

Viikko aloitettiin voitokkaalla vieraspelillä Hallilassa. Alku näytti taas kääntyvän seisoskelun puolelle, mutta kun alun kankeus karisi, saatiin vihdoin maalihanat auki. Voitto otettiin tänään numeroin 4-2.

Kamppailu oli tasaista, vaikka kääntyikin selkeästi Sorsille. Vastustajallakin oli mahdollisuutensa, yksi tolppa ja ylärima - jonka Akseli torjui hienosti. Kavennusta yritettiin loppuun asti, kun tuomari unohti katsella kelloaan - yliaikaa pelattiin puolitoista minuuttia, jonka aikana vastustaja teki toisen maalinsa.

Oli hienoa nähdä miten yritystä löytyi loppuun asti, vaikka vaihtomiehiä ei ollut ja lopussa väsy alkoi painaa nihkeässä säässä. Tässä katsaus onnistujien tekemisistä - ja tälläkin kertaa niihin luetaan todella koko ryhmä:

• Aleksi - Kaksi maalia. Kova juoksu ja yritys läpi ottelun. Kentän hahmo tänään.
  • Akseli - Toisen jakson maalivahtipesti tuotti koko joukkueen kesän parhaat maalivahtisuoritukset - taas kerran.
  • Julius - Yksi maali. Sitkeää ja mallikasta puurtamista hyökkäyksen hyväksi.
  • Samppa - Yksi maali. Hienon osuman lisäksi monta kertaa puolustuksen lukkona. Hienoja purkuja kun hätä oli suurin.
  • Mikael - Kovaa yritystä ja korvaamaton panos keskustassa hyökkäysten lukkona.
  • Joona S - Syöttö Sampan maaliin. Riistoja, laitahyökkäyksiä ja mallikkaita syöttöjä laidasta keskustaan.
  • Otto - Harhautuksia keskialueella ja tärkeitä pitkiä syöttöjä kärkeen. Puolustuksen lukkoja tänään.
  • + Merja - Äänenkäyttö todella kiitettävää. Kannustukseen tämä ei ainakaan olisi kaatunut!

Huomenna jatketaan harjoitusten merkeissä, ja koska viikko on aika täynnä jalkapalloa, on tiedossa jotain erilaista. Mitä sitten tehtiinkään, siitä voi lukea myöhemmin.

Toivotaan että kävijöitä riittää tällä viikolla, sillä taudit kiertävät kouluissa. Joka syksy sama juttu kun koulu alkaa. Nyt mentiin viikko ja meilläkin kaikki kolme lasta sairaana - eikä edes luultavasti samaa tautia. Koulunkäynnissä on omat haittansa.