torstaina, elokuuta 03, 2006

Pallo rullalle

Kesätauon jälkeisiin tiistain harjoituksiin löytyi pojilta ihan kiitettävästi puhtia. Pallotkin menivät kuvan mukaisesti "rullalle".

Nuorisopäällikkö oli tullut seuraamaan harjoituksia ja siinähän näytettiin mitä Sorsat osaa. Kentän laidan muurahaiset häiritsi niin reaktioharjoitusta kuin venyttelyäkin. Nurmelle kun piti mennä istumaan ja selälleen - murkkujen juhlaa. Syyskausi saatiin siis käyntiin.

Torstaina löytyi puhtia vieläkin enemmän ja vedettiin ehkä parhaat harjoitukset koko kautena. Alkuun otettiin pieni oppitunti teoriaa. Aiheena oli puolustaja ja hyökkääjä - mitä, missä ja milloin. Asioita sovellettiin loppupelissä.

Kiripallon kamppailussa tuli ensimmäiselle sorsanpojalle kauden ensimmäiset kunnon pintanaarmut. Kyynärpäätä vähän paikkailtiin ja pian oli ukko pelikunnossa. Yllättävän vähän on naarmuja tullut vaikka hiekkakentällä pelataan. Yhtenä syynä varmaan se, että käytetään hiekkahousuja, pitkähihaista paitaa ja hanskoja - myös pelaajilla.

Kuvan pallo ei kuitenkaan mennyt pelin tohinassa, vaan räjähti pallokassissa. Töistä tullessa olin nostanut kassin varastosta nurmikolle ja syödessäni terassilla muutaman metrin päässä, pallo räjähti pussissa. Oli jo kolmas samanlainen tapaus tällä kaudella. Sama merkki ja malli - älä osta näitä palloja!

( photo by JSS c 2006 )

Ei kommentteja: