keskiviikkona, elokuuta 30, 2006

10 päivää - 8 harjoitusta

Voitonhuudolle ei ollut tiistain kohtaamisessa käyttöä, mutta peli oli hyvää ja tasaista siitä huolimatta. Mielestäni oltiin pelillisesti aavistuksen parempia, mutta maaleja ei pystytty paikoista tekemään. Vastustajalla oli ne muutamat maalisähinät ja yksi läpiajo joilla kamppailu ratkaistiin tänään 1-3. Mielestäni tasoituskin saatiin toisella jaksolla kun pallo pyöri maaliviivalla, mutta sitä ei vihelletty maaliksi. Parempi niin, koska tuomari tuli meiltä. Ei tullut turhia puheita.

Katselin kalenterista jalkapallon ja jääkiekon ohjelmaa. Näyttää aika tiukalta tuo kymmenen päivän rutistus. Jotain taitaa pojalta - ja minulta - jäädä väliin tällä jaksolla. Vai miltä tuntuu tämä putki? Huomisesta alkaen:

• To - jalkapallo harjoitus/jääkiekon vanhempien kokous ( sama aika - kokous jää väliin )
  • Pe - ei mitään ??? ( paitsi koulun liikuntatunti )