lauantaina, elokuuta 12, 2006

Vuoden rajapyykki

Vuosi täynnä blogin avaamisesta. Tarinointi alkoi viime syksynä tästä. Alunperin tarkoitus oli mennä junnujääkiekon parissa kauden loppuun. Aihepiiri kuitenkin laajeni kun jalkapallo tunki mukaan ja löpinät saivat jatkoa.

Suurin osa uusista blogeista kuihtuu jo ennen puolen vuoden rajapyykkiä, monet jo paljon ennen sitä. En tiedä miten tämän kanssa tulee käymään, mutta tarkoitus on lähteä toiselle kierrokselle. Aihealue - urheilu ja juniorit - ei ole blogien maailmassa suuria massoja kiinnostava aihe. Näillä eväillä ei tavoitella suuria lukijamääriä, mutta sehän tässä ei ole tarkoituskaan. Paljastusblogeilla pääsisi sillä rintamalla parempiin tuloksiin.

Toivottavasti en tule kirjoituksissa toistamaan itseäni, sillä rajatussa aihepiirissä on se vaara. Lopetuksen paikka on viimeistään silloin, kun laskurin palkit on nollissa. Kesälomien jälkeen kävijämäärät on taas nousussa.

Lähes jokapäiväinen kirjoittaminen ei ole helppoa, edes vuoden kokemuksen jälkeen. Työsuorituksena vaivaton, mutta jos vähänkin perehtyy aiheeseen - ja tekee taustatyötä - muutama tiivistetty kappale tekstiä voi vaatia paljonkin ajankäyttöä.

Joutavan päiväistä jorinaa saa aikaiseksi kivutta, mutta sitäkin pitää olla - ei kipua, vaan hupia. Hauskanpitoa pitäisi löytyä enemmän myös jääkiekon ja jalkapallon areenoilta. Asioita voi ottaa välillä myös löysemmin rantein. Parhaat urheilusuorituksetkin tehdään kroppa ja pää rentoina, joten tämä on hyvä muistaa - niin kirjoituksissa, pallokentillä kuin kaukalossakin.

Uuden blogikauden alku.

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Käsityöblogien hurja buumi näyttää jatkuvan. Jostain syystä harrastus on lyönyt itsensä läpi ja löytänyt tekijänsä nettimaailmaan.

Kaikkea hyvää käsityöläisille, mukava seurata vierestä sitä innostuksen määrää...