perjantaina, maaliskuuta 09, 2007

Juoma kaadosta

Firman keilailutapahtuma keräsi työpäivän päätteeksi joukon yhteen. Vedettiin kisana kaksi sarjaa, joista paras yksittäinen tulos noteerattiin voittaneeksi. Kisa oli tiukka mutta rehti ja jälkipuinti käydään maanantaina. Hauskaa oli.

Ensimmäisen kaadon tehtyään sai käydä kuittaamassa tiskiltä juoman piikkiin. Suu oli kuivua kun en ainoana saanut ensimmäiseen sarjaan yhtään kaatoa. Nopeusmittari kyllä näytti pallolle parhaimmillaan yli 32 km/h, mutta siitähän ei pisteitä jaella.

Toiseen sarjaan tulikin sitten jaffan lisäksi 5 kaatoa, 3 paikkoa, 2 jättöä ja pisteitä 162. Näillä mentiin voittoon tällä kertaa. Palkinto tulee sitten maanantaina. Alustavasti oli puhetta, että voittaja maksaa koko lystin. Huonoa huumoria.

Illan kruunasi vielä vauhdikas hiihtolenkki Kaupissa ohjelman short mukaan. Pitänee ottaa viimeinen ilo irti lumesta, kun sitä vielä riittää. Nyt mentiin kovaa ja tiukkoja mäkiä ylös. Tänään oli kaksinkertaisesti hauskaa urheilun parissa.

Lauantaina Bremen kohtaa harjoitusottelussa Ilveksen ja pallottelee sunnuntaina Sorilan koululla. Peli menee päällekkäin kiekon kanssa, joten viikonloppu on tällä kertaa koostettu jalkapallosta.

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Tarkka havainto... Niinhän se on, kuten itsekin Polarin käyttäjänä huomasit. Termi on Polarin ohjelmissaan käyttämä.

Päivitin jokin aika sitten vanhan "perusmallin" sykemittarin uuteen ja aika pätevältä tuntuu valmiit ohjelmat, seuranta ja tietojen siirto nettikalenteriin.