sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2007

Vaaliuurnilla

Kansa sai tänään sellaisen Eduskunnan kuin se ansaitsi - tai valitsi. Vaalikierroksen lisäksi päivän ohjelmaan kuului Bremenin jalkapallopeli, vanhempaintilaisuus ja illan päätteeksi oma puolitoistatuntinen Vake-jäillä.

Pojalla oli kysyntää myös Lieskojen kiekkopeliin tuuraamaan peruutuksia, mutta vanhempaintilaisuuden vuoksi ei pystynyt tällä kertaa venymään. Joona olisi kyllä mielellään lähtenyt, sillä jääkiekko on kiinnostanut entisestään kauden loppua kohti mennessä. Koko ryhmässä yleinen suuntaus on ollut vähän päinvastainen.

Bremen jatkaa keväällä ja kesällä harjoitusten sekä muutaman turnauksen merkeissä. Kesän pääpaino on kuitenkin niillä kaupunginosajoukkueilla. Kehitysryhmä tulee järjestyksessä vasta niiden jälkeen. Hyvä linjaus toiminnalle.

Bremen sai uudet asunsa ja huomenna suunnistetaan Pirkkahallille valokuvaukseen. Asussa on juuri ne oikeat värit. Punaisen pääväriä maustetaan sopivasti mustalla ja valkoisella. Eihän näistä elementeistä puutu enää kuin yksi asia joka viimeistelisi kaiken. Pata.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: