torstaina, maaliskuuta 15, 2007

Joutsenten matkassa

Iltapäivällä katseltiin Joonan kanssa pihalla miten neljä valkeaa joutsenta tepasteli golfkentällä. Pieni lepo ja tankkaus muuttomatkan varrella on varmaan paikallaan.

Jääkiekkokuvioissakin on tovin lepovaihe menossa, kunnes kausi päätetään viikon päästä alkavaan kolmen turnauksen putkeen.

Koulukadun tekojäillä tänään oli kauden loistavimmat olosuhteet. Lämmin keli ja jää unelmakunnossa. Ruoho viheriöi kaukaloiden ulkopuolella ja ilmassa oli kevään multaisa, mutta niin raikas tuulahdus.

Tekojään kakkoskaukalo oli jo menettänyt jäänsä ja kaikki teho siirretty ykkösen ylläpitoon. Loppuviikon koneet vielä jauhavat - aina sunnuntai-iltaan asti - kunnes viimeinenkin kenttä ajetaan alas, jäät sulatetaan ja on kesäkauden aika.

Kolmetoista poikaa oli saapunut ulkokauden viimeiseen tapahtumaan. Pelattiin isolla kentällä ja lopuksi otettiin rankkarikisa. Ulkojäät hyvästeltiin tältä kaudelta olosuhteiden osalta parhaissa mahdollisissa puitteissa.

Viime keväänä loppukaarrokset otettiin vasta 22. maaliskuuta ja kakkoskaukalon puolella. Nyt viikkoa aikaisempana ajankohtana kakkosen jää oli jo aivan kypsää. Kevättä kohti mennään siis viime vuoteen nähden etuajassa.

Ei kommentteja: