sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Viimeinen sarjapeli


Päivän joukkue. Säkenet.

Takarivi: Joona #77, Niko #50, Topi #95, Antero #29, Aleksi #32, Otto #73.
Eturivi: Eetu #42, Joonatan #70, Jeremi #24.

Kauden viimeinen sarjapeli pelattiin Hakametsän kolmosessa. Vastassa oli Roihut, jonka mielessä väikkyi myös voitto kauden viimeisestä koitoksesta. Miten sitten kävikään?

Säkenet aloitti räväkästi, kuten eilisen turnauksen otteluissakin. Nyt mentiin muutamalla maalilla johtoon. Loppujaksolla tuli totuttu taantuma, jolloin Roihut pääsi juoneen mukaan ja sai lopulta tasoitettua ottelun 3-3 tilanteeseen. Näillä mentiin lähes loppuun asti.

Kamppailu oli äärimmäisen tasainen aina pelin viimeiselle minuutille asti. Säkenet hyökkäsi ja sai kovan laukauksen, jonka Roihujen maalivahti torjui mallikkaasti. Tämä ei vielä riittänyt, sillä Joona #77 iski torjunnasta riparin verkkoon. Pojan kauden hienoin maali.

Säkenet otti kauden lopuksi voiton joka oli nyt omistettu Mikalle. Ottelu oli sikäli tunteikas, että kyseessä oli vastuuvetäjän viimeinen sarjapeli. Ensi kaudella Mika jää pois ohjaustehtävistä. Ikävää, sillä siinä on osaava jääkiekkotuntija ja hieno mies ( sekä loistava tuomari ...). Kiitos kaudesta!

( Photo by JSS © 2007: "Säkenet 25.3.2007" )

Ei kommentteja: