sunnuntaina, maaliskuuta 25, 2007

Turnauslauantai

Musiikki soi Sentterissä - kuin liigaottelussa ikään - kun Tappara 98-turnaus odotti käynnistymistään. Keväisen sään myötä paikalle oli saapunut kahdeksan joukkuetta viettämään mukavaa päivää.

Säkenet kohtasi ensimmäisessä ottelussaan Valkeakoskelta matkanneen Kiekko-Ahman. Isäntäjoukkue aloitti räväkästi ja siirtyi johtoon kun Joona #77 läväytti kiekon hienon syötön päätteeksi maalin kulmalta verkkoon.

Säkenet jatkoi hyvällä tahdilla kun Aleksi #32 pääsi näyttämään jykevää laukaustaan ja sivalsi viuhuvan ylänurkan. Antero #29 vastasi joukkueen kolmannesta ja viimeisestä maalista.

Ottelun loppua kohti Kiekko-Ahma paransi otteitaan jatkuvasti ja siirryttyään ensin tasoihin meni lopulta voittoon asti lukemin 6-3. Joukkueen pelaajista numero #4 teki turnauksen ensimmäisen hattutempun ja vierailijat aloittivat siis pelinsä hienosti.

Taukojen aikana väki kävi kioskilla, ostamassa arpoja, tai kokeilemassa taitojaan kiekkotutkassa. Ensimmäinen palkinto kuitattiin tänään laukauksen nopeudella 80 km/h. Voittomaila lähti Valkeakosken suuntaan.

Turnauksen parhaat kannatusjoukot tulivat tällä kertaa Janakkalan Kiekon mukana. Huuto oli valtaisa katsomossa ja kuului jopa pukukoppeihin asti. Tähän tapaan katsomossa luodaan tunnelmaa.

Tappara oli tässä turnauksessa tyly isäntä, sillä sen kaksi joukkuetta selvisi lohkovoittajiksi. Lieskat ja Loimut kamppailivat illan päätteeksi turnauksen voitosta, jonka Loimut tällä kertaa vei.


Kaikki vierailivat joukkueet pääsivät tänään voiton makuun, sillä sijoitusottelussa Hauhon Sisukin otti omansa ja pääsi mukavin mielin kotimatkalle.

Säkenet pelasi tänään vajaamiehityksin. Peltosen veljeksiä olisi kaivattu. Hyviä yksilösuorituksia nähtiin silti ja yritys oli hyvä. Maalivahdit pelasivat hyvät pelit ja Aleksi #32 oli huimassa koppivireessä.

Toivottavasti vieraat viihtyivät ja lähtivät tyytyväisinä kotimatkalle. Ainakin talkoisiin osallistuneet tekivät parhaansa, jotta turnauksesta tulisi onnistunut.

( Photos by JSS © 2007 )

( Yksi turnauksen huipputuomareista: " Kyllä tää maila ny vähän näyttää sääntöjen vastaselta" )

Ei kommentteja: