torstaina, maaliskuuta 08, 2007

Pulipuli

Lämpöaalto uhkaa lopettaa hiihtokauden lyhyeen. Mittari huitelee reilusti plussalla. Tänä talvena jo muutenkin vähäinen lumipeite hupenee laduilta vauhdilla. Vielä eilen kelit olivat mainiot, kun ohjelmassa oli pitkä - ja hiiiidasvauhtinen - lenkki. Hiihtokunto kasvaa sitä mukaa kun olosuhteet huononee.

Kevään viimeiset hiihdot on yleensä otettu Hervannan kanjonissa huhtikuun puolella. Vieköhän tämä talvi sieltäkin peitteet jo maaliskuun puolella? Lenkillä Kaupissa tuli vastaan Bremenin Antti-Pekka isänsä kanssa. Kertoivat että Tasanteella oli luonnonjäät kentältä lähtenyt ja sorapohja pilkisti. Luistimen terät oli mennyt molemmilta piloille.

Joona on hiihtänyt golfkentällä kolmena päivänä Bremenin Aapon ja koko muun luokan kanssa. Ensi viikolla on tiedossa sama ohjelma - tai sitten nurmilla tallustelevat kauden ensimmäiset golffarit.

Viettävät tänään Naistenpäivää, jolloin naisia onnitellaan ja otetaan huomioon. Tämän päivän voisi kyllä poistaa kalenterista kokonaan. Se on turha. Naisia voisi ottaa paremmin huomioon ja helliä vuoden jokaisena päivänä. Ei vain yhtenä päivänä.

Ei kommentteja: