lauantaina, maaliskuuta 17, 2007

Piikkipyörät Zamboniin

Sentterissä kokoonnuttiin perinteisesti lauantai-iltapäivän viettoon. Katseltiin Aleksi #48 kanssa laidalla kun Zamboni kiersi kehää. Usein tuntuu että se jäänajo kestää ainakin tunnin. Aika tuntuu matelevan kun odottaa jäälle pääsyä.

Pohdinnan alla oli mahdollisuudet nopeuttaa jääkoneen vauhtia. Aleksi ehdotti piikkejä pyöriin, jolloin mutkissa voisi vetää täysillä. Toppuuttelin vähän mielen liitoa, ja esitin arviona että jää menee piikeistä huonoon kuntoon. Tämä ongelma sai Aleksin pohtivaksi ja ilmeestä päätellen ratkaisu jäi muhimaan kypärän sisälle. Pojassa on insinööriainesta?

Päästiin lopulta jäälle ja harjoitusten pariin. Keskellä pommitettiin maalikeilaa molemmin puolin ja tehtiin huippupisteitä. Teemu #18 veti ainakin 28 pistettä - Top 1. Veeti #88 oli samoilla lukemilla. Osuma keilan läpi keskeltä tuotti yhden ja kehys puolikkaan pistettä. Siinä saa aika monta osumaa latoa jotta lähelle kolmeakymmentä pääsee.

Vedettiin siis perinteiset kolmen toimintapisteen harkat ja päälleen kirikiekot jokaisella alueella. Kohti käännöstä mentiin sekä etu- että takaperin. Keilan ympäri ja sitten sutena kiekon perään.

Huoltomiehellä oli kuukauden "huonot päivät". Ensin käskettiin jättää kaksi maalia kentälle, mutta seuraavassa käänteessä jo kolmaskin. "Älä nyt sitä tänne työnnä!". Ja sen jälkeen herra sai jäädä ihan omaan rauhaansa laskemaan montako maalia sinne kentälle pitää jättää.

Kotimatkalla tuli mieleen, että nämä olivat mahdollisesti talven viimeiset harjoitukset Sentterissä. Ja ylipäänsä koko kaudella. Seuraavat neljä viikonloppua on varattu peliturnauksiin ja sen jälkeen kausi onkin jo melko lailla pulkassa. Pitkä kausi ja paljon pelejä.

( Photo by JSS © 2007 : Joona #77 ja Aleksi #32)

Ei kommentteja: