perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Siloposket

"...nuoret kiekkoilijat näyttävät nykyään enemmän siliposkisilta yleisurheilijoilta tai joltain uimareilta..." kirjoittaa Leppänen blogissaan. Pitää varmasti paikkansa. Ja tulevaisuudessa kiekkoilijan kuva muuttuu entisestään kun tämän päivän junnuja seurailee.

Huomisen kiekkoilija on entistä enemmän urheilijan näköinen - ja oloinen. Entisaikojen roikkuvia vatsoja ei tulla näkemään. Liikkuvuus ja kehon hallinta tulevat paranemaan. Kankeiden jässiköiden aika on ohi. Valitettavasti, tai sitten ei.

Sulavuus tulee lisääntymään myös kypärän sisällä. Koulutus näkyy niin kielitaidossa, kuin muussakin sivistyksessä. Kirjakin tulee olemaan tuttu kapistus monelle, myös lukemiseen. Moni osaa jopa kirjoittaa. Maailma muuttuu - ei vain sään vaan myös urheilun puolella.

-----------

Leppänen on Torontossa toimitustöissä ja kertoo jääkiekosta sikäläisin silmin. T.O. - kuten paikalliset sanovat... Samasta kaupungista on kotoisin - hyvin tunnetun kiekkojoukkueen lisäksi - yhtye nimeltä Rush ja sen rumpali Neil Peart. Maailman paras omassa lajissaan - yhä vieläkin.

Ei kommentteja: