sunnuntaina, huhtikuuta 01, 2007

Kiekon lentoa

" Ja muutaman tunnin päästä seisoivat he valmiina leikkiin, kourissa vahvat koivuiset kanget; ja sei­soivat he jaettuina kahteen joukkoon: Juhani, Simeoni ja Timo toisella puolella, mutta toisella Tuomas, Aapo ja Eero. Alkoi kiekko lennellä heidän välillänsä, ja kauas ka­jahteli tienoo, koska kanget iskelivät vasten visasta pyörää, joka huminalla juoksi edestakaisin. " ( Aleksis Kivi: Seitsemän Veljestä )

Turnauksen viimeisessä ottelussa Säkenet sai vastaansa Kisa-Eaglesin. Kovasti nuoret kotkat yrittivät pyristellä vastaan, mutta Yksitoista Veljestä oli päättänyt ottaa tänään omansa. Ja otti sen.

Pelissä riitti tapahtumia ylenmäärin. En muista peliä, jossa ukkoja olisi tässä mitassa ollut ketaroillaan jäällä pelin aikana. Vauhtia ja yritystä riitti kummaltakin joukkueelta.

Maaleja tehtiin tasaisesti. Antero #29 tykitti ainakin kahdesti. Pojan mielestä jopa hattutempun arvoisesti, mutta vähän epäselväksi jäi kolmas maali. Jykevää menoa nähtiin iltapäivällä koko joukkueen pelissä. Muutama takaisku kyllä meni omaan piikkiin.

Joona #77 oli varustautunut peliin kuvan mukaisella sukkaparilla. Taika näytti tuottavan tulosta - yksi maali, voitto ja mitali kaulaan. Voiko enempää toivoa. Nyt näyttää siltä, että sukkataikaa pitää jatkaa viimeisissäkin peleissä. Ainakin pojalla oli vankka näkemys asian toimivuudesta.

Turnaus päätettiin mukavissa merkeissä mitalien jakoon. Pääsiäisenä on vuorossa Voitelukeskus-cup, jonka jälkeen aletaan vähitellen sovittelemaan luistimia naulaan. Kesätouhujen aika.

( Photos by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: