tiistaina, huhtikuuta 17, 2007

Messukylän kentällä

Messukylän kentällä Bremen kohtasi Ilveksen joukkueet harjoitusotteluissa. Sää oli miellyttävä ja kenttä sopivasti yöllisen sateen jäljiltä pölyämätön. Hyvät olosuhteet siis.

Toisella kentällä TPV "ykkönen" ryöpytti ensimmäisessä pelissä Ilvestä 6-0. Vastapainoksi Ilves kuittasi viereisellä kentällä 4-0 voiton TPV "kakkosesta".

Pienen tauon jälkeen vaihdettiin vastustajia ja pelit puhallettiin käyntiin. Bremen "ykkönen" hallitsi otteita kentällä mutta joutui taipumaan 0-2. Toisella kentällä meno oli alkuun tasaista kunnes Ilves otti lopulta selkeän 4-1 voiton.

TPV "kakkonen" sai yhden maalin tehtyä, kun Joona#17 laukaisi kovan kudin maalin alanurkkaa kohti. Ilveksen maalivahti oli tarkkana, mutta torjunta ponnahti käsistä ja Bremenin toinen hyökkääjä livautti pallon sisään.

Ilveksen paidassa Lassi#16 esitti hyviä otteita. Sielu tuntui vetävän välillä puolustuksen suuntaan, mutta liikkuminen oli hyvää, varsinkin maalin edustalla. Bremenin Julius oli uskaltautunut toiseen peliin maaliin ja torjui monta hyökkäystä. Otto H säväytti toisella kentällä näyttämällä muutamia viuhuvia kuteja.

Ilves vei tänään joukkoa yhteismaalein 10-7, joiden valossa puntit ovat melko tasapainossa. Bremenin ryhmät olivat kuitenkin epätasaiset, joten yksittäiset pelit kääntyivät selkeästi hallitsevalle joukkueelle.

Bremenin huhtikuu jatkuu harjoituksilla kaksi kertaa viikossa ja ensi lauantaina on ohjelmassa kevätturnaus Valkeakosken Saharassa. Nimestään huolimatta kentällä pitäisi olla jonkinlainen tekonurmi. Talven aikana areenat ja alustat ovat vaihdelleen, joten ei kai tämä sen kummallisempaa. Turnauksesta toiseen - vain laji vaihtuu.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: