maanantaina, huhtikuuta 09, 2007

Turnauksen päätös

Turnausaamu lähti käyntiin pallokentällä, jossa kirmailtiin nahkakuulan perässä ja vähän juoksenneltiin. Lopuksi manattiin esiin sitä ensimmäistä voittoa yhteishuudolla. Kolmannella kerralla Hakametsän perustukset selvästi huojuivat. "Voitto!!!!" Tuli kymmenestä suusta yhtä aikaa.

Valkeita vastaan lähdettiin iloisella otteella liikkeelle. "Tuomari-Kimmo" oli saapunut penkin päähän tuomaan uutta potkua. Maskotista näytti olevan apua koska peli kulki. Joonalla oli tässä pelissä taas eri parin sukat jalassa ja sekin taika toimi.

Tällä kertaa oli päästy pelaamaan isoon halliin ja tulostaulukin oli käytössä. Erätauolla taulu näytti lukemia 2-0. Lopussa oli käydä perinteisesti kun vastustaja pääsi maalin päähän tilanteeseen 2-1. Voitto kuitenkin pidettiin ja neljän joukkueen lohkossa päästiin kolmannelle postille.

Harjoitusryhmän joukkueet ottivat oman lohkonsa totutussa järjestyksessä. Lieskat lohkonsa ykkönen, Salamat kakkonen ja Säkenet kolmonen. Tässä marssijärjestyksessä on menty syyskuulta kauden loppuun asti.

Iltapäivällä kokoonnuttiin kolmoshalliin sijoitusotteluun Nopy Reds-joukkuetta vastaan. Sarjassa hävittiin 8-2, mutta nyt pistettiin kampoihin viime metreille asti. 2-2 tasapelin jälkeen suoritettiin rangaistuslaukauskisa, jossa Nopy veti pidemmän korren.

Laukauskisa tosin lässähti sekoilun takia. Ensin lähdettiin ampumaan viidellä laukaisijalla, mutta kisa lyötiin kesken poikki kun järjestäjän taholta tulikin tieto, että rankkarit viedään läpi "kerrasta poikki"-systeemillä. Kisa olisi pitänyt viedä loppuun aloitetulla systeemillä.


Säkenet oli tänään vedossa. Viimeisessä kamppailussa PK-38-joukkuetta vastaan nähtiin menoa ja meininkiä yllin kyllin. Parkanon ylpeydestä voitto otettiin lukemin 4-2 ja turnauksessa 11. sija kuudentoista joukossa. Tony #16 pelasi maalissa melko vähäisellä pelikokemuksella ja ällistyttävän hyvin.

Kaikin puolin rankka kahden päivän rutistus vietiin läpi hienon sään vallitessa. Ulkoteltasta sai makkaraa ja Kiekkobussi myi varusteita. Musiikki soi ja väki vaelsi hallista toiseen.

Jäällä ja pukukopeissa oli muodissa takatukat ja neonväriset luistimennauhat. Nauhoissa Juha kunnostautui ensimmäisenä mannekiinina - ainakin ohjaajien joukossa.

Ikävä sivumaku turnauksesta jäi monelle vanhemmalle, kun poikien odottamia mitaleja ei sitten jaettukaan. Tällä kertaa vain osa joukkueista näytti niitä saavan. Tämä tuli täytenä yllätyksenä myös ohjaajille.

Kausi on nyt käytännössä ohi ja luistimia sovitellaan tämän jälkeen vain naulaan. Kiitos kaudesta kaikille!

( Photos by JSS © 2007: 1."Viisi-neljä-kolme-kaksi-yksi-nolla!" 2. "Hakametsän tulostaulu 9:19 Valkeat - Säkenet 0-2" 3. "Otto esittelee uutta Alien-muotia" )

Ei kommentteja: