sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2007

Pallopoikina



Jalkapallon Ykkönen käynnistyi Tammelan stadionilla kun sarjaan noussut TPV kohtasi kotiavauksessaan GBK:n. Tapahtuma oli sikälikin kiinnostava, koska Bremenin pojat olivat tässä koitoksessa pallopoikina. Joona kommentoi tapahtumaa: "Siistii!"

Joona "korkkasi" uudet kenkänsä tähän tapahtumaan. Käyttämättöminä ne vielä kiilsivät uutuuttaan, joten sopivat hyvin tätä erikoista tilaisuutta juhlistamaan. Ne jalassa kelpasi johdatella pelaajat kentälle.

Kun joukkueet marssivat poikien kanssa kentälle huomasin, että Joonalle osui TPV:n nro 18 - Jari Nikkilä. Maajoukkuemies nuorten puolelta on tuttu jo viime kaudelta vierailtuaan poikien harjoituksissa. Joona sai silloin Nikkilän nimikirjoituksen pikkupalloonsa.

Ensimmäinen jakso koitteli pallopoikia rae- ja vesisateen merkeissä. Tauolla poika oli niin märkä ja viluissaan, että vein "uitetun koiran" kotiin kunhan pelimakkara oli syöty. Ja kotona saman tien lämpimään suihkuun.

Palasin vielä kentälle hakemaan Ottoa, joka oli kyydin tarpeessa. Kentän laidalla ja katsomossa oli paljon muitakin viluisia, joita kotijoukkueen tekemä 2-1 voittomaali viimeisellä minuutilla lämmitti.

Varmasti yksi mieleen painuvimpia tapahtumia pojille tältä jalkapallokaudelta.

( Photos by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: