lauantaina, huhtikuuta 14, 2007

Tötsät nurin

Tämän päivän harjoituksiin oli saapunut Ville #36, Elmeri #51, Oskari #71 ja Joona #77 - sekä yksi ohjaaja - joka mainiosti riittikin tälle porukalle. Jäällä oli siis tilaa ihan reilusti tällä kertaa.

Kolmasosa porukasta oli tämän viikonlopun turnausreissulla Jyväskylässä joten väen vähyys selittyy sillä. Myös kesää enteilevä sää on varmasti luonut muutakin tekemistä.

Alkulämmittelynä otettiin "seuraa johtajaa"-luistelua ja lopuksi kiekko mukaan touhuun. Siitä jatkettiin ensimmäisenä harjoituksena syöttömyllyä ympyrässä, jossa keskimmäinen yrittää saada katkoa ja päästä näin itse viivalle syöttöpuuhiin.

Juomatauon jälkeen harjoiteltiin kuljetusta maalille, ja sen jälkeistä laukausta. Tällä kertaa ei ollut maalivahteja, mutta keiloista sai oivat tähtäyspisteet. Nyt siis laukaukset vähän kauempaa ja suunta ylös. Osumasta sai yhden pisteen.

Kummasti tulee aina vipinää kun pienikin kisailu on tiedossa. Ville ja Joona nappasivat kaksi pistettä ja jokaisella oli monta "läheltä piti"-laukausta.

Loppuun pelattiin 2 vs 2 ja Peltosen veljekset saivat vastaansa Villen ja Joonan. Maalin sai tehdä vain suoraan syötöstä, joten kaksikkojen piti olla hereillä ja yhteistuumin mukana juonessa. Loppuminuuteilla otettiin toinen maali pois ja jokainen pelasi omaan pussiinsa siihen yhteen maaliin.

Jyväskylässä on siis kiekkoiltu kovasti tänään ja turnauksen tulospalvelu näyttää toimivan. Viimeinen peli päättyi klo 20 ja päivän tulokset oli netissä nähtävillä jo klo 20:20. Maalilukuja ja sarjataulukkoa voi tarkastella lähemmin tästä.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: