lauantaina, huhtikuuta 07, 2007

Pulkassa

Parisenkymmentä poikaa oli saapunut pääsiäisviikonlopun harjoituksiin. Ainakin omalta osaltani nämä oli kauden viimeiset. Mikä sen mukavampaa kuin laatia harjoitukset ja tarttua pillin varteen - kerran vielä.

Loppukauden harjoituksista voi olla montaa mieltä. Pelit on pian ohi ja miksi siis pitäisi harjoitella? Moni kysyy.

- Lapset tarvitsevat liikuntaa päivittäin ja viikottain ( kuten aikuisetkin ).
- Harjoituksissa on hauskaa. Ainakin suurimmalla osalla kaukalossa oli tänäänkin.
- 8/9-vuotiaana ei valmistauduta tuleviin peleihin, vaan kehitytään yksilöinä. Kehitystä tapahtuu jatkuvasti ja se ei katso paikkaa tai aikaa.

Tänään pelattiin alkulämmittelynä jalkapalloa ja ringetteä, tehtiin muutamia kiekollisia harjoituksia ja lopuksi pelattiin tovi isolla kentällä. Peleissä mentiin vauhdilla, mutta järjestys, kokoontumiset ja kaikki muukin toiminta tapahtui esimerkillisesti. Ei kinastelua, ei mitään. Olen ylpeä koko ryhmän käytöksestä ja tekemisestä tänään.

Kaikessa huolimatta harjoitus oli kevyehkö, johtuen siitä, että seuraavat kaksi päivää vietetään kevätturnauksen merkeissä. Ainakin Joonan mielestä päivän annos ei tullut täyteen. Illalla piti vielä lähteä kavereiden kanssa jalkapalloilemaan "pikkupuistoon".

Aamulla käynnistetään turnaus ja vastassa on Leki. Iltapäivällä vastaan asettuu Y-Tappara. Näistä koitoksista ja muista tapahtumista lisää huomenna.

Ei kommentteja: