keskiviikkona, toukokuuta 24, 2006

6. harjoitus

Kesän parhaat harjoitukset vietiin läpi sateen kostuttamalla kentällä. Pojilla oli kova kiire saada palloja pussista ennen määräaikaa. Aloitus otettiin kuitenkin tasalta, jotta tyttöjoukkue ehti alta pois. Viime kerralla poikien pallot karkailivat keskelle tyttöjen peliä. Ja se ei ole kivaa, ainakaan tyttöjen mielestä...

Tässä suora lainaus harjoitusten muistikirjasta ( www.google.com/notebook ). Illan suunniteltu ohjelma ja sen mukaan myös kutakuinkin mentiin:
  • Alkuleikki. Pallon ryöstö kolmella joukkueella: valkoiset, keltaiset, punaiset. Kolme neliön muotoista maalia ( rajataan tötsistä ) + joukko palloja kuhunkin ( ehkä 6 + 6 + 6 kpl ). Sitten vaan ryöstämään muiden alueilta palloja, jotka kuljetetaan omaan kotimaaliin. Huom! kuljetetaan perille, vain maalineliön sisäpuolella olevat hyväksytään. Ei käsin. Lopuksi lasketaan kenellä on eniten palloja. / 7,5 min
  • Tasapainoharjoitus. Seisotaan yhdellä jalalla ja heitellään parin kanssa palloa lyhyellä etäisyydellä. Ensin kahdella, sitten yhdellä kädellä. Vaihdetaan välillä jalkaa. / 7,5 min
  • Kaksi pienpeliä tötsämaaleihin. Palloa pitävä ei saa liikkua. Muut hakevat syöttöpaikkaa ja voivat liikkua. ( Tässä voi suurin osa ajasta mennä opetteluun, mutta ei se mitään...) / 10 min.
  • Juomatauko.
  • Peli isolla kentällä. Maalivahdit. / 20 min
  • Loppuvenyttely / 5 min
  • Yht. 50 min.

Kentän laidalla kävi lähinaapurissa asuva poika kyselemässä äitinsä kanssa vieläkö pääsee mukaan. Otetaan mikäli Ankoilla ei ole isompi tarve. Toinen ryhmä jätettiin tarkoituksella isommaksi, koska mukana on paljon aloittelijoita. Yleensä muutama aina jää pois alkuvaiheen jälkeen. Jos näin on käynyt, uusia jäseniä kaivataan sinne.

Harjoitusten lopuksi viriteltiin vielä huutokuntoa torstain peliä ajatellen. Ensin pienellä verryttelyllä ja sitten koko volyymilla. Toisella huudolla viereisen Kaukajärven sorsatkin pakenivat henkensä hädässä kun ryhmä kajautti:

"Hei hei hei! Sorsat voiton vei!"

Sitä toista huutoa ei harjoiteltu - "Hei hei hei! Tämä toistu ei!". Viime kesänä sitä tarvittiin vain kerran... eipä toistunut.

Soimassa... Scandinavian Music Group: Hölmö Rakkaus - Ylpeä Sydän... loistava levy!

Ei kommentteja: