tiistaina, toukokuuta 30, 2006

Sorsat vs Ankat

Ilmassa oli suuren paikalliskamppailun henkeä. Jotenkin vaan tuntui kuin omat joukkueet olisivat pelanneet kun Sorsat kohtasi Ankat. Alkukesän muutamissa yhteisissä harjoituksissa - ennen kahden erillisen joukkueen muodostamista - tultiin jo sen verran tutuiksi, että omilta tuntuivat molemmat ryhmät.

Itse peli sujui sorsanpojilta vähän nihkeästi - varsinkin alkujakso - jos sitä vertaa edellisviikon peliin. Syöttöpeliä ei nähty siinä määrin ja muutenkin pallon kanssa touhuaminen tahtoi sumppuuntua, kun peliä olisi pitänyt saada levitettyä.

Ihan hyviä otteita silti nähtiin loppua kohti molemmilta joukkueilta ja ennen kaikkea kaikilla näytti olevan hauskaa. Sorsien 11-0 voitto ei kerro ihan kaikkea. Harmi vaan, ettei Ankat onnistunut muutamista erinomaisista paikoistaan. Innostus ja ote oli joukkueella hieno, joten hyvää jatkoa voi toivoa heille loppukesäksi.

Sorsien muutamilla pojilla oli esimerkillistä loppuun asti pelaamista maalilla. Hyviä "palasia" on nähtävissä joka pelissä. Kunhan niistä saadaan se palapeli loppukesällä kasaan, nähdäänkin jo melkoisia suorituksia.

Ei kommentteja: