tiistaina, toukokuuta 09, 2006

Vesilintuja

Tiistain harjoitukset vietiin vielä läpi isolla ryhmällä - viimeistä kertaa. Jatkossa nähdään kaksi erillistä joukkuetta joilla on omat harjoitukset ja vetäjät. Kyselyjä joukkueeseen on tullut viime päiviin asti. Tällä viikolla on nimilistat lyötävä lukkoon. Lauantaina on ensimmäinen turnaus ja sarjat alkavat viikon päästä.

Joukkueille keksittiin lasten kesken uudet nimet. Kokoonnuttiin harjoitusten lopuksi nurmikolle ja katsottiin mitä ehdotuksia löytyisi. Ja tulihan niitä. Juustoleivät, Kultakalat, Mandariinit, Juoksijat, Napapaidat, Haukat... Hyviä kaikki, mutta osa karsittiin pois koska vastustajalle ei haluttu antaa (liikaa) aihetta nauruun. Joku nimi oli jo käytössä muulla joukkueella ja osalle taas ei löytynyt sopivaa paria. Haluttiin kuitenkin yhteneväiset nimet molemmille Kaukajärven joukkueille.

Ohjaajien avustuksella keksittiin lopulta sopivat ehdokkaat, joita myös suuri osa kannatti käsiäänestyksessä. Jotta tilaisuudessa ei olisi mennyt koko iltaa, päätettiin näin joukkueista muodostaa Kaukajärven Ankat ja Sorsat. Nimet sopivat siinäkin mielessä hyvin, koska toinen kenttä sijaitsee aivan järven rannassa ja vesilintuja pyörii ympärillä.

Perinteisiä Liverpooleja, Juventuksia ja muita "isojen" joukkueita ei tullut ehdotuksina yhtään. Varmaan nämä nimet tulevat tutuiksi vasta vähän vanhemmilla lapsilla. Ikäkausijoukkueilla näitä onkin jo käytössä. Ehkä on hyvä erottua niistä.

Olen jatkossa vetämässä Sorsan poikia ja Ankat jatkavat uusien ohjaajien kanssa. Tyttöjä ei haluttu erottaa toisistaan, joten he kaikki palloilevat Ankkojen matkassa. Sorsien pohjana on viime kesän ryhmä. Toiminnalla on nyt erittäin hyvät puitteet aloittaa kesän jalkapallokausi.

Ei kommentteja: