tiistaina, toukokuuta 16, 2006

Hiekan keskellä

Hiekan pölistessä vietiin läpi tiistain harjoitukset. Kunnon sateet helpottaisivat nyt tilannetta ja allergisten oloa. Päivälle merkitty ottelu siirrettiin myöhempään ajankohtaan, koska vastustajan pojilla oli kevätjuhlapäivä.

Saatiin uusi poika mukaan kuvioihin. Samppa aloitti ensimmäisillä harjoituksilla ja on kolmas talven jääkiekkoryhmästä joka on mukana tässä joukkueessa. Mukava aloittaa kun on tuttuja joukossa.

Meno poikien kesken oli tänään melko riehakasta, joten ensimmäinen penkkikomennus näki päivänvalon. Istunto ei kestänyt pitkään, mutta näytti rauhoittavan tilannetta. Jatkossa tiukennetaan linjaa jos tarvetta on. Yleisen häröilyn keskellä ei kukaan pysty tekemään tai keskittymään mihinkään.

Loppuvenyttelyn aikana annettiin pojille kotiläksynä lukea joukkueen pelisääntöjä. Monilta oli unohtunut mitä kauden alussa sovittiin.

Jääkiekon MM-kisoissa Slovakia voitti juuri Ukrainan 8-0 ja nyt Latvia ottaa mittaa Norjasta. Näitä pelejä katsellessa ei oikein pääse kisatunnelmaan. Ehkä huomenna käynnistyvät tosikoitokset nostavat intoa kisatöllöjenkin ääressä.

Vähän vaikuttaa siltä, että Suomen taival päättymään tulee nopeaan tahtiin. Kisastudioissa joukkue on saanut ylivertaista suitsutusta, vaikka peli ei ole kulkenut lähelläkään mitalilinjalla. Mielistely on ollut välillä jopa nolostuttavaa, vaikka maan pinnallakin on toki käväisty. Olen yhä vahvemmin sitä mieltä, että Venäjä korjaa potin tänä vuonna. Niin vakuuttavia ovat joukkueen ja sen tähtipelaajien esitykset olleet.

Ei kommentteja: