perjantaina, toukokuuta 19, 2006

Kisat loppusuoralla

Venäjä sitten meni ja putosi kiekkokisojen jatkosta. Nuorilla tähdillä ei noste riittänyt sittenkään. Saa nähdä miten Suomen käy Tsekin kanssa. En vieläkään ole vakuuttunut että Suomi jatkaa enää tästä eteenpäin.

Poikien torstain treeneissä oli yhtä vailla kaikki paikalla. Pojilla riitti energiaa - enemmän kuin ohjaajalla - joten otettiin harjoitusten loppuun vähän pidempi pelituokio. Ensimmäinen sarjapeli on vasta viikon päästä. Pallo liikkuu pojilla jo ihan mukavasti, kunhan vaan ne harjoitusten pelisäännöt saadaan toimimaan ja energia suunnattua siihen pallon parissa puuhasteluun.

Tulevan kesäkuun turnauksen kanssa oli käydä ikävästi. Molemmilla ohjaajilla jo aikoja sitten varatut matkat samalla viikonlopulla. Kaikki muut viikonloput onkin vapaana, mutta se ei auta. Onneksi näyttää siltä, että vanhemmista löydetään pari vapaaehtoista hoitamaan turnaus läpi. Ei tarvitse lähteä perumaan tapahtumaa.

Viikon vinkkinä kannattaa tutustua kiekkokisojen Ylen mediasalin antiin: maalit, haastattelut, top5... ja Jälkiviisaat jossa kuullaan tiukkaa keskustelua jääkiekosta. Keskiviikon 17.5. Jälkiviisaat kannattaa erityisesti katsoa.

Ei kommentteja: