lauantaina, toukokuuta 27, 2006

Taide kohtaa jalkapallon

Kahteen kesään pelitapahtumat eivät ole tarjonneet samanlaista showta - sananmukaisesti - kuin nähtiin torstain pelissä. Yhdellä Hervannan kymmenistä kentistä kohdattiin Futis-TKT.

Pelitapahtumaa hallinnut voimakas vesisade ei vielä hämmästyttänyt. Sen sijaan koko pelin ajan kentän vieressä pyörinyt teatterinäytös kylläkin. Näyttämöllä harjoiteltiin suureen ääneen dramaattisia kohtauksia, jotka kilpailivat vaihtoa odottavien poikienkin huomiosta. Tähän kun lisätään vielä kesken pelin kentän läpi ajellut teatteriseurueen auto, voidaan puhua konkreettisesti taiteen ja urheilun kohtaamisesta.

Itse pelissä pojat näyttivät kauden parasta osaamistaan. Voitettiin 7-2 ja mikä parasta, maaleja pääsi tekemään useampikin poika. Tähän mennessä on löytynyt jo viisi eri maalintekijää. Peliä pyöritetään siis vähän laajemmalla rintamalla.

Mukava oli havaita myös kaikkien innokas yrittäminen ja maalin edustalla toimiva syöttöpeli. Nytkin nähtiin useampi loistava suoritus. Tämän lisäksi oli hienoa nähdä miten 1 vs 1 tilanteissa juostiin vastustajasta karkuun ja pallon kanssa maalille.

Pojat ovat nopeita ja nyt tätä ominaisuutta osattiin käyttää. Vastaavaa pelitilannetta on kyllä harjoiteltukin, joten varmasti sekin on oivaltanut huomioimaan tätä vahvuutta.

Peli päättyi ja lähdettiin kotimatkalle. Taide jatkoi eloaan lavan edustalla ja nyt oli päästy kohtaukseen jossa oltiin - ei matkalla maailman ympäri vaan - junalla Tampereelle!

( photo by JSS c 2006: " Hei hei hei! Sorsat voiton vei!" )

Ei kommentteja: