sunnuntaina, toukokuuta 07, 2006

Ompeluksia

Kauden alussa kuuluu nuorten pelaajien kodeissa ompelukoneen suihkintaa. Joonan jalkapallopaita saa hihaansa uuden merkin. Syksyllä kiinniteltiin nimilappuja jääkiekkopaitojen selkään. Kausi alkaa ompeluksilla.

Lämmin sää houkutteli aloittamaan rullaluistelukauden tavallista aikaisemmin. Meno maistui ja hiekka suussa. Joka kevät samat asiat toistuvat. Kaupunki lähtee katujen puhdistukseen turhan myöhään. Kansa valittaa ja syystä - ilman laatu on ollut keskustassa todella kehnoa koko kevään.

Sen verran lämmintä on pitänyt, että kalenteriin katsominen unohtuu. Lähdettiin sunnuntaina hakemaan kukka-amppeleita pihaan, mutta niiden hankinta siirtyi parilla viikolla. Kesäkukkien kausi ei ole vielä. Kaupasta niitä ei löydy.

Maanantaina on jääkiekon viimeinen salivuoro, jossa pojat matsaavat salibandyssä vanhempiaan vastaan. Kesä on jo pitkällä, joten saa nähdä jaksaako ja muistaako väki vielä tulla paikalle. Tiistaina jatkuu jalkapalloilu Järvikadun kentällä. Paikassa ei ole vierailtu aikaisemmin harjoitusten, saati pelien merkeissä. Näitä odotellessa keskitytään Suomi-Latvia-peliin. Veikkaan ettei tästä(kään) tule Suomelle helppo koitos.

( photo by JSS c 2006 )

Ei kommentteja: