perjantaina, syyskuuta 01, 2006

Jalkojen tehot

Torstaina oli tiukat harjoitukset ja nyt mentiin paljon pallon kanssa. Pallon ryöstöä, kiistapalloa, pienpeliä ja lopuksi koko kenttä haltuun. Olin itsekin tiiviisti mukana - pää märkänä loppuun asti. Hyvältä näytti tällä kertaa tuo juoksuinto. Peleihin en pääse kentälle opastamaan, mutta harjoituksissa näyttää toimivan.

" Minulla tuo toinen jalka on puolustava ja se toimii 75 prosentin teholla... toinen jalka on hyökkäävä ja se toimii 25 prosentin teholla" ( Jaakon kommentti kesken pelin ).

Moniko 8-vuotias hallitsee prosenttilaskun näin hyvin? Niin että lopputuloksena on täydet sata. Koulutien ensimmäinen vuosi on käyty, mutta tuskin näin pitkälle on laskutaidossa päästy. Tätä hämmästelin huvittuneena ja koko analyysi jalkojen tehtävistä oli muutenkin hykerryttävä. Jaakko on loistava tyyppi.

Torstain harjoituksissa irtosi melko hyvin valmennustehoja. En tiedä prosenteista, mutta yritetään ensi viikolla ottaa vielä vähän lisää. Katsotaan minkälaiseen vauhtiin porukka saadaan näillä viimeisillä viikoilla.

Ei kommentteja: