keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

1 days to go

Hiihdon MM-kisat käynnistyvät huomenna Sapporossa. Kisamaskotti Norkey toivottaa kävijät kisojen virallisille sivuille. Taas kerran voi todeta, että sivustossa on paljon asioita kesken ja ollaan kuitenkin pisteessä: 1 days to go.

Kisat käynnistyvät torstaina sprinttikisoilla, jotka ensimmäistä kertaa hiihdetään osittain sisätiloissa. Sapporo Dome tarjoaa ainakin katsojille paremmat mahdollisuudet seurata kilpailua, kuin perinteisillä avoimilla hiihtostadioneilla.

Stadion oli käytössä jo jalkapallon MM-kisoissa 2002 yhtenä kisapaikkana. Hallina erikoisuus on helposti siirrettävä alusta, jolloin sitä voidaan käyttää erilaisiin tapahtumiin. Jalkapallon nurmi on helposti vaihdettavissa vaikka baseballin vaatimaan pintaan. Nämä kaksi lajia ovat stadionilla eniten pelattavat lajit.

Seuraavat puolitoista viikkoa näyttävät sen, nouseeko Suomen hiihto vuosia kestäneestä lamastaan ja sen myötä harrastajien määrät nousuun. Tämä edellyttää myös sitä, että harrastelijoiden puuhastelut on nyt lopullisesti ohi.

Ei kommentteja: