lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Pisteitä keräillen

Lauantain harjoituksiin olin kehitellyt keskialueen kiekonkäsittelyyn kahteen suuntaan erilaiset pujottelut, jotka molemmissa päissä päätettiin laukauksiin. Maaleissa oli isot kartiot kumollaan johon piti yrittää osua. Reunuksesta sai puoli pistettä ja täysosumasta kokonaisen yhden.

Pisteiden keräily herätti kovaa innostusta. Saman tyyppisiä juttuja voisi ottaa enemmänkin. Kaikkien pisteitä en kysellyt, mutta Teemu #18 ainakin sai toisessa ryhmässä kasaan huikeat 11 pistettä. Paljon napakymppejä napsahteli. Aleksi #48 tuli kysymään, mitä siitä tulee kun hänellä on kaksi puolikasta. Vähän aikaa kun sitä pohdittiin, poika osasi itse laskea saldonsa - yksi piste. Ja sitten lisää keräilemään.

Harjoitusten jälkeen pidettiin ohjaajien palaveri kolmannen joukkueen tilanteesta. Kaikki ei kuitenkaan ole ihan sitä miltä näyttää, vaan luottamus tekemiseen on hyvä. Kyse ei olekaan ehkä siitä mitä tehdään, vaan miltä se ulospäin näyttää. Vähäeleinen tyyli ei anna tekemisen meininkiä. Tami vs Erkka.

Tulosurheilu ei sittenkään vielä voittanut ja historiakin jäi tällä kertaa tekemättä. Toimintaa jatketaan samalla linjalla kuin ennenkin. Ehkä viihdepuoleen satsataan jatkossa enemmän. Nyt mietitään kuka kolmesta opettelee vaihtopenkin päälle loikkaamisen ja taktiikkataulun heittelyn. Juha? Mika? Okei okei, yritetään...

Penkkiloikasta tulee mielenkiintoinen, sillä näissä peleissä vaihtoaitio on jäällä, ja jalassa on luistimet. Performanssista kehkeytyy näyttävä - koominen ja vaarallinen. Suorituspisteitä ainakin ropisee vaikeustasosta johtuen. Pitää ottaa tämä "kaksois-spläts" heti työn alle.

Asiallisuuteen palatakseni... huomenna on vuorossa paikallispelien kierros ja ensimmäisenä on vastassa pelätty Salamat, jonka nimensä mukaisesti nopeat hyökkääjät pyrkivät maalille tekemään tuhojaan. Puolustus on rautaa ja kaiken sinetöi aikakautensa uskomattomin lukko - veräjänvartija vailla vertaa.

Halli on tietojen mukaan loppuunmyyty, joten tunnelma tulee olemaan uskomaton. Säkenet lähtee voittamaan huomenna molemmat pelit ja nyt otetaan käyttöön salainen ase, jota on piiloteltu pitkään. Siitä ei kuitenkaan kerrota vielä tässä vaiheessa. Huomenna nähdään miten se toimi.

Ei kommentteja: