sunnuntaina, helmikuuta 11, 2007

Sukset takajaloissa

Sään lauhtuminen poiki hiihtokauden avauksen. Näin pitkälle se ei ole venähtänyt koskaan. Tänä "outona" talvena on turha tavoitella 1000-1500 kilometrin määriä, joita muutamina kausina on tullut lykittyä. Lumet sulaa jo kuukauden päästä, joten nautitaan nyt tämän "välivuoden" hiihdoista ilman kilometrien mittailua.

Ennen hiihtolenkkiä kisailtiin Sentterissä jääkiekon parissa. Säkeneillä oli vastassa tuplasti Ilveksiä, joita vastaan pelattiin äärimmäisen tasaiset pelit. Molemmissa peleissä olisi voittajaksi voinut nousta kumpi tahansa. 80 minuutti jääkiekkoa ja yksi maali saatiin syntymään. Vastustaja rokotti toisessa pelissä.

Tänään oli maalivahtien päivä jokaisella maalilla. Kehikot alkavat käydä pieniksi näille miehille kun taitoa ja kokoa löytyy. Säkenet oli saanut Nestorin #40 maalille ja huippuvenytyksiä nähtiin. Joukkue antaa tasaisen vastuksen kunhan oma pää pysyy puhtaana. Maalivahti on joukkueen selkäranka ja nyt se nähtiin taas.

Nikolla #50 oli tänään erityisen hyvä pelivire. Syöttöjä, riistoja, katkoja, laukauksia. Hyvä vauhti päällä ja muutamia todella mallikkaita esityksiä. Yksi joukkueen hyvän vireen ilmentymä. Tänään pelattiin koko kauden tasaisimmat tuplapelit. Notkahdusta ei tullut kummassakaan pelissä.

Käsissä on nyt tasapelien joukkue. Syksyn kuopasta on noustu tähän päivään ja kauden viimeiset turnaukset edessä. Jos merkit pitävät paikkansa - ja maalivahdit kutinsa - näyttää siltä, että kuukauden päästä on aika nousta porras ylemmäs. Tasapeleistä voittoihin.

Ei kommentteja: