perjantaina, helmikuuta 02, 2007

Tulosurheilun pariin

Karhunpoika sairastaa ja on petin pohjassa. Pojan urheilut on siis syytä unohtaa vähäksi aikaa, mutta olin kyllä itse normaalisti vetämässä torstain harjoituksissa. Olosuhteet olivat tällä kertaa erinomaiset, niin sään kuin jäänkin puolesta. Parhaat puitteet tällä kaudella.

Olen välillä miettinyt missä vaiheessa poikien jääkiekkotouhussa siirrytään oikeasti harrastuksesta puhtaaseen tulosurheiluun. Viime kaudella ajattelin, että se tapahtuisi 15-16 vuoden iässä - eli tämä tilanne tulisi eteen vasta monen vuoden päästä. Olin väärässä.

Kuluva kausi on muuttanut ajatuksia. Torstai toi lopullisen varmistuksen asialle. Näyttää siltä, että jääkiekossa siirrytään tulosurheilun pariin jo 8-vuotiaana. Näin ei pitäisi olla. Mutta on.

1 kommentti:

Jan kirjoitti...

Katsomosta kajahtaa...

Taitaa käydä niin, kuten Juha tuumaili asiasta: "Koulussa ei oikein viitsinyt lukea historiaa. Sitä on mukavampi tehdä".

Olisihan se jonkinlainen "historiallinen" teko Suomen kamaralla, jos 8-vuotiaiden ohjaajat erotetaan heikkojen pelitulosten takia? Vapaaehtoiset miehet ja kesken kauden...

Tarina jatkuu...