lauantaina, helmikuuta 03, 2007

Luonto sai kuorrutuksen

On käsillä talven parhaat hetket luonnossa. Hienoinen lumisade kuorrutti yön aikana puut ja pensaat postikorttimaiseen vaippaansa. Maastosta ja kentiltä löytyy nyt lunta, jäätä ja mahtavat maisemat kaikenlaisiin rientoihin.

Luonnonjäät ovat tällä hetkellä paremmassa kunnossa Tampereella kuin Hakametsän ykkösareenan jää. Asiasta kirjoittaa myös Juha Jatkoajassa. Tänä vuonna mestaruus siis voitetaan koko maan huonompikuntoisimmalla liigajäällä - kun Tappara sen tuo.

Totesin jään heikkouden viime sunnuntain omalla pelivuorolla. Kaukalossa oli juuri päättynyt A-nuorten Ilves-Saipa-kamppailu. Ottelun jälkeisen ajon jälkeen jäällä oli syviä uria ja koloja. Se ei jäädy kunnolla ja pehmenee. Meille se kelpasi, mutta ei sitä liigatasoiseksi jääksi voi kehua.

Harjoitusvuorolla oli mukana myös kolme 95-junnua "vahvistuksena", jotta pelit saatiin aikaiseksi. Aikamoisia veijareita ikäisekseen. Näistä kuullaan vielä joskus tulevaisuudessa. Painakaa nimet Vihriälä ja Barkov mieleen. Kolmatta poikaa en tuntenut, mutta pelimiehen otteita löytyi yhtäkaikki.

Tulevan sunnuntain vuoro onkin kakkoshallissa, mutta ajankohta on taas vähän myöhäinen. Voi olla että hiihtoladut vievät tällä kertaa voiton. Varsinkin jos sää pysyy yhtä hienona koko loppuviikon.

( Photo by JSS © 2007 )

Ei kommentteja: