keskiviikkona, helmikuuta 07, 2007

Pakkasta on pidellyt

Mittari näytti aamulla -30 astetta ja ulkoliikunta ei käy edes mielessä. Huominen poikien jääharjoitus jää luultavasti väliin. Pakkasen kanssa ei ole leikkimistä, vaikka olenkin joskus harrastanut hiihtoa ja työmatkapyöräilyä 25 asteen pakkasessa .

Kylmään pitää totutella, osata pukeutua ja liikkua oikein. Sopiva annos hulluutta tarvitaan myös. Kylmävarastossa säilössä olleen Nishikin ketjut olivat mainitulla pyörämatkalla suhteellisen jäykässä kunnossa - kuten pyörän muukin tekniikka. Hyvä kun liikkeelle pääsi. Mielenkiintoinen kokemus.

Pakkasen keskellä kevään jalkapallotouhujen järjestelyt ovat jo käynnistymässä - ainakin kenttien varausten osalta. TPV:llä riittää vilskettä kesällä, sillä harrastajamäärät tulevat kasvamaan, kun kokonaisia kaupunginosajoukkueita on siirtymässä toisesta seurasta. Mitä tämä kertoo? Jotain on seuran toiminnassa pielessä jos kokonaisia joukkueita siirtyy toiseen seuraan.

Lumi ei sinänsä estä kisailua pallon perässä. Tuoreet Miss Suomi-finalistit avasivat Umpihankifutiksen MM-areenan maanantaina. Tulevana lauantaina on vuorossa itse kisat. Tässä yhden osallistuvat joukkueen kokoonpano.

( Photo by JSS © 2002,2007 )

Ei kommentteja: